Производи


Пелет

Бординг Дооел произведува висококалоричен буков пелет А класа квалитет.


Аналитичка влага <6%

Содржина на пепел: 0,50%

Калорична вредност: 18300 Ј/кг
Калорична вредност: 4360 kcal/kg

Калорична вредност: >5.0 kWh/kg