Производи


Елементи и граѓа

Бординг изработува букова граѓа во од секаков квалитет A/B/C/D, сурова или сува, парена и непарена.


Дебелина: 25-50mm

Должина:  500mm-4000mm

Ширина:    8cm па нагоре